Nëna Publikon Fotografi Të Djalit 4 Vjeçar Që Vuante Nga Kanceri (FOTO)

Fotografitë poshtë këtij teksti, do t’ua thejnë zemrën.Ruth Scully, nëna nga Britania ka humbur djalin e saj 4 vjeçar, Nolan, në shkurtin e këtij viti,Nolan, kishte vetëm 15 muaj forcë të luftonte me kancerin derisa kjo sëmundje e cila po prekë shumë njerëz në botë, i’a mori jetën.Në një postim në Facebook, nëna e djaloshit 4 vjeçar ka shpërndarë fotografitë për të treguar realitetin e kësaj sëmundje, se si e dëmton trupin nga dita në ditë.Fotografitë e dhimbshme të djaloshit kanë bërë gjiron e botës dhe i kanë bërë njerëzit të qajnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *