Kërkohen 5000 Pastrues/E (Meshkuj Ose Femra) Për Në Bayern Dhe Berlin. 2400€ Paga Mujore

Kërkohen 5000 pastrues/e (meshkuj ose femra) për në Bayern dhe Berlin dhe disa vende te tjera. 15 € ora, 160 orë në muaj 2400€ paga brutto.

Me pastru hotele, shpija, banesa,si dhe shum pune te tjera qe jane ne kontraten me poshte per te plotsuar kete kushte duhet te shikoni se qfare kerkon ne detaje etj., Kontrata është Unbefristet, 6 muaj do të punoni në Kosovë mu pregaditë me përvojë pune për Gjermani. SHtyp ne rekI.ame dhe merr detajet me te hollsishme per te shkuar ne atje,shtyp re,klamen dhe vazhdo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *